Nu bij beautybymarage voor alle seizoenen

Blackgirlsunscreen SPF 30, 50 en KIDS SPF 50.

BGS heeft een zonnebrandcrème gemaakt voor dagelijks gebruik, gevuld met natuurlijke ingrediënten, die je huid zal beschermen tegen de zon en ook dienst doet als vochtinbrengende lotion. Black Girl Sunscreen droogt volledig transparant op, dus het is perfect om te gebruiken voor een buitenactiviteit of zelfs onder je favoriete make-upproducten.

We geven om je huid,

Black Girl Sunscreen is doordrenkt met natuurlijke ingrediënten Omdat Oxybenzone en Octinoxate vrij zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over giftige stoffen die uw hormonen verstoren en dat uw zonnebrandcrème milieuvriendelijk is.

Avocado hydrateert, vermindert tekenen van veroudering en behandelt zonnebrand. Met vitamine E en antioxidanten is avocado een van de populairste trends in de natuurlijke huidverzorgingsindustrie. Niet alleen avocado-olie gebruiken, maar wekelijks avocado eten kan heel heilzaam en noodzakelijk zijn voor je huid.

Jojoba kalmeert en hydrateert de huid, waardoor deze vlekkeloos blijft en acne wordt voorkomen. Het hydrateren van uw huid is cruciaal voor de gezondheid van de huid en voorkomt rimpels en fijne lijntjes.

Cacao biedt krachtige antioxidanten en egaliseert de teint van uw huid voor een gladde, consistente teint. Wortelsap bevat vitamine C waardoor het de genezing bevordert en zelfs het melaninegehalte in de huid verhoogt. Van wortelsap is bekend dat het ook acne-uitbarstingen egaliseert.

Zonnebloemolie voorkomt huidirritatie door zonnebrand en andere huidirriterende stoffen. Deze voedingsrijke olie zorgt ook voor verlichting van ontstekingen.